Startsida  |  Företaget  |  CV  |  Referenser  |  Kontakt

Företaget


Sävedalens Förvaltnings AB startades 1 januari 2003 av mig, Marita Silander, och Lars Haglund.

Jag arbetade tidigare på Nordea Fastigheter AB och när deras kontor i Göteborg skulle läggas ner fick jag frågan om jag ville fortsätta förvalta de fastigheter som Nordea hade kvar i Västsverige som egen företagare. Jag nappade direkt, eftersom jag alltid drömt om att ha något eget.

För att även kunna erbjuda fastighetsskötsel i mitt uppdrag startade jag ett samarbete med Lars Haglund, ägare till Haglunds Bygg i Göteborg AB. Vi tecknade också ett avtal med Nordea Bank AB avseende alla kringtjänster i deras lokaler på Östra Hamngatan 16 i Göteborg.

Efter cirka två år sålde Nordea Fastigheter de sista fastigheterna och jag började ta andra uppdrag dock hade jag kvar uppdraget åt Nordea Bank AB till och med 2010 avseende kringtjänsterna (Facility Management) på deras kontor i Nordstan. Under denna period hade jag även andra uppdrag åt Nordea.

Under åren 2003 till och med 2015 skötte jag löpande bokföring, löner, betalningar och diverse sekreterartjänster för Haglunds Bygg i Göteborg AB. Jag hade också ett uppdrag under ca 2,5 år där jag var kontaktperson/tillvalssäljare för alla hyresgäster i ett stort renoveringsprojekt (stambyte 278 lägenheter) i Guldheden som Haglunds bygg var entreprenör för.

En annan av mina kunder är Göteborgsbryggan Fastighetsekonomi AB där mina arbetsuppgifter bland annat bestått av att ta fram underlag till fastighetsvärderingar, men Göteborgsbryggan är en god samarbetspartner till mig även i andra sammanhang.

Sedan 2006 har jag uppdrag åt protek projektstyrning ab där jag arbetar med administrativa tjänster både internt och i projekt (projektsekretare).